Tervetuloa jäseneksi

@UUTTA! Uutena vain jäsenille tarkoitettuna keskusteluforumina meillä on nyt myös Facebook ryhmä. Tervetuloa mukaan sinnekin!

Kaikki varmaan muistavat Lapin jenkan sanat “…siellä katsotaan mies eikä nuttu – reilu jätkä on kaikille tuttu!”

Niinpä meille yhdistyksessäkin on tärkeää vain se, että jäsenet kokevat Lapin ja Laanilan itselleen tärkeäksi! Titteleitä ei kysellä – mukaan ovat sydämellisesti tervetulleita kaikki kiinnostuneet!

Jäsenmaksu on 25 € / henkilö / vuosi (vuonna 2023).

Jäsenmaksun maksaneet saavat 3-4 krt vuodessa ilmestyvän jäsenkirjeen, jossa kerrotaan tulevista tapahtumista. Retkille ja tapahtumiin jäsenet pääsevät jäsenetuhintaan – jäsenedut ovat henkilökohtaisia! Jäsenmaksusta 5 € lahjoitetaan lyhentämättömänä vuosittain valittavaan hyväntekeväisyyskohteeseen.

Uusia jäseniä otetaan ilolla mukaan toimintaan jatkuvasti!

Jäseneksi voit liittyä…

…soittamalla 040 587 2162 tai lähettämällä sähköpostia puheenjohtajallemme Riittalle (rlautamaki@gmail.com) tai

…maksamalla suoraan jäsenmaksun 25 € yhdistyksen tilille FI10 5542 7140 0495 93  (POP). Muista tällöin kirjoittaa viestikenttään NIMESI JA OSOITTEESI (sähköpostiosoite, johon haluat vastaanottaa jäsenkirjeet)!

OSOITTEEN MUUTTUESSA – oli sitten kyse posti- tai sähköpostiosoitteessa, jotta varmistat jäsenpostin perille tulon, muistathan ilmoittaa uuden osoitteesi sihteerillemme Ilonalle (ilonaiisalo@gmail.com)!!!